Disclaimer

Disclaimer

Onze website

mondzorgmakkum.nl is de website van Mondzorg Makkum.
Ondanks de zorg en aandacht, die wij besteden aan de samenstelling van onze site kunnen er onvolkomenheden voorkomen. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van mondzorgmakkum.nl. 

Verder raden wij uitdrukkelijk aan voor medische vragen, problemen of bij pijnklachten, altijd contact op te nemen met uw tandarts, huisarts of een andere gekwalificeerde medische zorg professional. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van het gebruik van informatie, die door middel van de site verkregen is. 

De informatie op mondzorgmakkum.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen allen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. 

Reviews

Mondzorg Makkum verzamelt reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte patiënten. Na een behandeling nodigen we al onze patiënten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een patiënt die door Mondzorg Makkum is geholpen dan vraagt klantenvertellen om een factuur. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat behandelingen of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

 

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces):
Staat u onder bewind?:*

 

Mondzorg Makkum
Cynthia Lenigestraat 22
8754 CD
Makkum
Vr
8:00 - 12:00